Beauty Of Hands in Waanrode, dé schoonheidssalon waar ze enkel met professionele producten werken Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonheidssalon in Waanrode? Zoek dan niet verder en kom langs bij Beauty Of Hands . Hier kunt u zich van top tot teen laten verwennen door het team van beauty therapists. Kom langs voor gespecialiseerde pedicure of cosmetische voetverzorging in hun nagelstudio. Ook voor gelaatsverzorging, dag make up, avond make up en bruids make up kunt u bij ze terecht. Bij Beauty Of Hands gebruiken ze enkel de beste cosmetica producten van bijvoorbeeld Bellapierre Cosmetics of Germaine de Capuccini producten. Professionele schoonheidssalon in Waanrode Bij Beauty Of Hands in Waanrode kunt u even helemaal de tijd voor uzelf nemen, heerlijk relaxen en tot rust komen. Boek één of meerdere behandelingen bij ze en verlaat hun schoonheidssalon en nagelstudio als een ander mens. Kom langs voor onder andere Nagelstudio beste reviews Waxen en ontharingsservices Gespecialiseerde pedicure  Professionele bruidsmake up Huidverzorging en gezichtsbehandelingen Cosmetische voetverzorging Schoonheidssalon Germaine de Capuccini producten  Bellapierre Cosmetics  Bekende schoonheidssalon in de buurt Laat uw handen en voeten verwennen Voor een optimale verzorging van uw handen en voeten gaat u langs bij het team van Beauty Of Hands in Waanrode. Kies voor een manicure, waarbij uw handen, nagels en nagelriemen verzorgd worden, of voor een pedicure, waarbij uw voeten, nagels en nagelriemen verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zowel een manicure als een pedicure te boeken. Beide behandelingen kunnen uitgebreid worden met het lakken van uw vinger- of teennagels. Uw handen en voeten zullen heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen en zo kunt u er weer een poosje tegen aan. Straal de hele dag dankzij prachtige make-up Op uw grote dag wilt u er natuurlijk perfect uit zien. Daar kunnen de beauty therapists van Beauty Of Hands uit Waanrode voor zorgen. Maak tijdig een afspraak met ze zodat u tijdens een eerste gesprek kunt doornemen of u op zoek bent naar dag make up, avond make up, bruids make up, of een combinatie. Laat vervolgens vrijblijvend proef make up aanbrengen zodat u er zeker van kunt zijn dat u er op uw grote dag precies zo uit ziet als u voor ogen hebt. Dan is het vervolgens enkel genieten van alle aandacht en familie en vrienden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Beauty Of Hands in Waanrode. U kunt ook het contactformulier invullen.
Beauty of Hands
Grote Vreunte 44
Waanrode
Meer informatie
Zoi bij Janni
Broekmansstraat 113
Booischot
Meer informatie
't Voetenhutje
Damhertenlaan 40
's-Gravenwezel (Schilde)
Meer informatie
Welkom bij de professioneel pedicure van Beauty & Glamm in Kemzeke Oost-Vlaanderen Heeft u behoefte aan ultieme ontspanning en verzorging van uw lichaam, haar en nagels? Dan bent u bij Beauty & Glamm in Kemzeke aan het juiste adres. We bieden u de beste behandelingen door onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsexperts. Zo kunt u bij ons terecht voor de kapsalon en duo behandelingen, onze professioneel pedicure, professioneel manicure, permanente make-up, party make-up, bruid make-up met opsteek kapsel, wenkbrauw behandelingen, ontharing van wenkbrauwen, brow Lamination behandeling, henna brows, wimpers laten liften, wimper kleuringen, powder brows, biab nagels, medische pedicure en volledige voetverzorging en handverzorging. Beauty & Glamm in Kemzeke Ons schoonheidsinstituut in Kemzeke is al jaren een vertrouwd adres voor velen. We nemen graag de tijd voor u en verzorgen u van top tot teen! We bestaan uit een team specialisten van uw haar tot aan uw tenen. Onze kapper staat klaar voor al uw wensen in knippen, wassen, verzorgen en het in model brengen van kapsels, terwijl onze (medisch) pedicure klaar staat voor al het voetenwerk! Laat uzelf in de watten leggen in een van onze luxe zetels en geniet van uw tijd bij Beauty & Glamm.  Professioneel pedicure in Oost-Vlaanderen Heeft u behoefte aan een professionele pedicure voor een moment van pure ontspanning en de beste nagelverzorging die u zich kunt wensen? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze pedicure van Beauty & Glamm! Naast de zeer fijne basispedicure en medisch pedicure kunnen we u ook verder helpen met gellak, nailart, biab nails en een uitgebreide voetmassage. Wat uw wensen ook zijn, we voeren het graag voor u uit. En omdat we u een puur moment van ontspanning willen bieden, verzoeken we u vriendelijk vooraf een afspraak te maken, zodat we u de tijd en onze volledige aandacht kunnen schenken. Dat verdient u! Onze schoonheidsbehandelingen en services U bent van harte welkom bij Beauty & Glamm voor de ultieme ontspanning en verzorging van uw lichaam, zo staan we onder meer klaar met de volgende schoonheidservices : Kapsalon en duo behandelingen Professioneel pedicure Professioneel manicure Permanente make-up Party make-up Bruid make-up met opsteek kapsel Wenkbrauw behandelingen Ontharing van wenkbrauwen Brow Lamination behandeling Henna brows Wimpers laten liften Wimper kleuringen Powder brows Biab nagels Medische pedicure Voetverzorging en handverzorging Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Beauty & Glamm
Stationsstraat 62 bus 2
Kemzeke
Meer informatie
Professionele manicure, pedicure en meer door Beauty by Anouk in Malderen Vlaams-Brabant Bent u op zoek naar een allround schoonheidsspecialist? Dan bent u bij Beauty by Anouk in Malderen aan het mooiste adres. Voor alle beauty behandelingen de beste keuze, zoals gelnagels laten zetten en het verwijderen van gelnagels, voor waxen en permanente oplossingen zoals laser ontharingen. U kunt hier een uitstekende massage dames en massage heren reserveren. En voor een professionele manicure, professionele pedicure, de beste handverzorging en voetverzorging staat dit team schoonheidsspecialisten voor u klaar. Wij nodigen u uit een afspraak te maken en u van top tot teen te laten verwennen door het team van Beauty by Anouk.  Professionele manicure door Beauty by Anouk in Malderen De slogan van Beauty by Anouk luidt: Uw lichaam wordt aangepakt van kop tot teen! En dit is een feit. Bij deze schoonheidssalon wordt u tot in de puntjes verzorgd. Een van de specialiteiten is de professionele manicure . De basismanicure omvat nagellak verwijderen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en een korte massage met handcrème. Een eerste extra dienst is het lakken van nagels in verschillende kleuren en op een kwalitatieve manier met gewone nagellak of gellish, die zwakkere nagels kan verstevigen. Maar deze specialisten kunnen ook gellak voorzien met verlengingen van uw nagels of het bijwerken van gelnagels. Alles met een perfect resultaat. Zo kunnen gelnagels langer behouden worden en ogen ze langer mooi. Nailart behoort eveneens tot het takenpakket, voor die extra persoonlijke touch.  De professionele pedicure, geniet en loop weer op wolkjes  De basispedicure omvat verschillende behandelingen die worden afgesteld op de voeten van de klant. Hierbij staat de verzorging van de voet centraal. Een normale behandeling bestaat uit de nagels knippen en vijlen, nagels zuiveren, eelt verwijderen en voetmassage met voetcrème. Bij de basispedicure kunt u ook vragen naar een extra dienst, zoals het lakken van de nagels en het voorzien van gellish in diverse kleuren. Als u kiest voor de spapedicure met gellish kiest u voor de basispedicure met een extra relaxmoment. U krijgt voor de verschillende behandelingen een voetbadje met voetscrub en masker en na de volledige basispedicure de afwerking van uw nagels met gellish. Alle services van Beauty by Anouk op een rij in Vlaams-Brabant Bent u overtuigd over de kwaliteiten van Beauty by Anouk? Dan adviseren wij u een afspraak met deze specialisten te maken . Laat uzelf verwennen en straal van top tot teen, of zoals deze schoonheidssalon zegt van kop tot teen! Het team van Beauty by Anouk staat klaar om aan de slag te gaan met: Gelnagels laten zetten Verwijderen van gelnagels Waxen Laser ontharingen Massage dames Massage heren Professionele manicure Professionele pedicure Handverzorging Voetverzorging Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Beauty by Anouk
Malderendorp 2
Malderen
Meer informatie
Beuaty Center in Putte voor een professionele manicure, pedicure of gelaatsverzorging Heeft u behoefte aan ontspannende gezichtsverzorging? Kom helemaal tot rust bij de professionele beautysalon in Putte. Na een behandeling bij Beauty Center loopt u gegarandeerd de deur uit met een stralende huid. Geef uw uiterlijke verzorging een boost met fijne crèmes, of een effectieve peeling. En dit alles natuurlijk uitgevoerd door een professional op het gebied van gelaatsverzorging. Laat uw wenkbrauwen prachtig epileren voor een verfijnde look. Ook voor tips en advies over uw huidtype bent u bij Beauty Center in Putte aan het juiste adres. Maak een afspraak of loop gezellig de salon binnen voor een van de heerlijke behandelingen. Professioneel epileren Epileren is de meest effectieve behandeling tegen ongewenst gezichtshaar. Door het professioneel laten epileren ziet u er spoedig weer geheel verzorgd uit. De ervaren schoonheidsspecialiste is met haar jarenlange ervaring altijd in staat in uw wensen te voorzien. Dus ook voor het in model brengen van de wenkbrauwen; in allerlei stijlen en vormen. Wilt u ook graag een doelgerichte gezicht behandeling die u huid laat stralen? Kom gerust langs bij Beauty Center of plan een afspraak in. Gelaatsverzorging Putte Last van een pokdalige huid, of wilt u gewoon graag dat een expert uw huid behandeld? Neem dan contact op met Beauty Center. De specialist heeft kennis van alle soorten huidtypes en kan u dus altijd passend advies geven. Boek een behandeling waar uw gezicht geheel wordt gereinigd met een fijne scrub of een peeling. Daarna zal een passende crème uw huid hydrateren. Wilt u er sprankelend uit zien? Wat dacht u van make-up advies van een professional? Voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging moet u bij Beauty Center in Putte zijn. De beautysalon voor iedereen U kunt bij Beauty Center in Putte terecht voor allerlei specialistische gezichtsbehandelingen. Van peeling tot epileren, en nog veel meer. Bent u op zoek naar een fijne salon waar u gemakkelijk binnen kunt stappen? Wees welkom bij Beauty Center in Putte! U kunt onder andere terecht bij de salon voor: Gezichtsverzorging Epileren Uiterlijke verzorging Peeling Gelaatsverzorging Kom gezellig langs in de salon op de Mechelbaan 425 in Putte, of neem contact op voor een afspraak. U kunt ook in contact komen door hier een bericht achter te laten via het contactformulier.
Beauty Center
Mechelbaan 425
Putte
Meer informatie
Beauty Time in Hoboken, geniet van gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes, infrarood sauna en meer Heeft u behoefte aan een heerlijk verwenmoment voor uzelf? Maak dan snel een afspraak bij Beauty Time in Hoboken. Verzorg uw gezicht met gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes en ontspan in onze infrarood sauna en dames massage salon. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een professionele laserontharing en het bleken van tanden. Naast diverse laserbehandelingen, verzorgen wij ook een vakkundige pedicure of medische pedicure op maat. Bovendien kunt u in onze salon ook de verzorgende Image skincare producten kopen om uw huid thuis verder te verzorgen. Wilt u iemand anders verrassen? Geef dan onze cadeaubon als geschenk! Het team van Beauty Time staat klaar om u binnenkort te verwelkomen. Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes in Hoboken Bij Beauty Time staat een optimale gelaatsverzorging op de eerste plaats. Door eerst een analyse van uw huid te maken, achterhalen we exact welk huidtype u heeft en waar uw huid behoefte aan heeft. Wij bieden uiteenlopende behandelingen voor elk huidtype, waarmee we bijdragen aan een stralend gelaat. Zowel voor de jonge huid, met overmatige talgproductie, als de oudere huid met fijne lijntjes, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden persoonlijk met u door. Image Skincare producten in de regio Antwerpen In onze salon wordt gewerkt met producten van Image Skincare. Dit Amerikaanse bedrijf ontwikkelt hoogwaardige producten voor elk huidtype met als doelstelling de huid te verbeteren. Volkomen vrij van parabenen en niet getest op dieren. Er bestaat een passende skincare routine voor elk huidprobleem, aangepast aan de zorg die de huid nodig heeft. Dankzij de Image Skincare producten, brengt u de huid weer terug in topconditie en krijgt u weer een stralend gelaat. Komt u ook snel langs om te kijken welke lijn het beste bij u past? Ook voor pijnloze laserontharingen Wilt u ook niet meer scheren of waxen? Dan is een professionele laserontharing de manier bij uitstek om op een pijnloze manier van ongewenste haargroei af te komen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Infra rood sauna Dames massagesalon Professionele laserontharing Laserbehandelingen Bleken van tanden Medische pedicure Pedicure Gelaatsbehandelingen voor alle huidtypes Image producten kopen Cadeaubon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Beauty Time Hoboken
Louisalei 4
Hoboken
Meer informatie
Beautylicious
Konijnenberg 24
Ekeren
Meer informatie
C-KUUR Pedicure
Grand Chemin de Messines 104/A
Comines
Meer informatie
Carine voor professionele schoonheidsbehandelingen Bent u op zoek naar een ontspannen schoonheidsbehandeling met echt resultaat? Dan kunt u bij schoonheidsspecialiste Carine terecht. U kunt kiezen uit een waaier aan diensten waaronder pedicure, manicure, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, make-up, wax ontharing, definitieve ontharing, huidverjonging, huidverbetering en epilaties. Carine is gespecialiseerd in pedicures, waaronder medische pedicures. U kunt een afspraak maken of langskomen bij Carine aan de Verunestraat 60 in Poperinge. Voor een stralende, jonge huid Schoonheidsinstituut Carine biedt verschillende behandelingen aan waardoor uw huid weer zal stralen. U kunt denken aan huidverjonging en huidverbetering. Niet alleen krijgt u een verzorgde uitstraling, de behandeling zelf is ook ontspannend. Heeft u een leuk evenement in het vooruizicht? U kunt ook uw make-up laten doen bij Carine. Met veel geduld geeft ze u een prachtige look die goed bij u past. U kunt gaan voor subtiele make-up, of voor een glamoureuze look waar u anders misschien niet zo snel voor zou kiezen. Voor ongewenste haargroei bent u ook aan het juiste adres. U kunt kiezen voor wax ontharing of definitieve ontharing. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over stoppels en wegwerpscheermesjes. Verzorgde en gezonde nagels Om verzorgd voor de dag te komen kunt u een manicure en/of pedicure laten doen bij Carine. U heeft keuze uit een breed assortiment aan kleuren en technieken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gewone nagellak of gelish nagellak voor een mooi resultaat waar u lang van kunt genieten. Daarnaast is Carine gespecialiseerd in medische pedicures. Wanneer u last heeft aan de voeten, zorgt een medische pedicure dat de pijn wordt weggenomen. Afhankelijk van uw klachten wordt een passende specialistische behandeling uitgevoerd. Carine kent de juiste technieken, heeft de juiste materialen en werkt met de juiste werkvolgorde. Ook weet Carine wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines. Brede ervaring en zeer professioneel Bij Carine kunt u rekenen op een goed resultaat. Met brede ervaring op zak en constante bijscholing is zij op de hoogte van de nieuwste behandelingen en technieken. Voorop staat dat u zich op uw gemak voelt: Carine neemt de tijd voor haar klanten en hecht veel waarde aan vriendelijkheid. Neem gerust contact op voor aanvullende informatie, of om een afspraak te maken.
Carine
Veurnestraat 60
Poperinge
Meer informatie
Caroline Vandewiele
Broekstraat 15/bus A
Rotselaar
Meer informatie
De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem, professionele massagesalon voor een ontspannen lichaam en geest Bent u op zoek naar een deskundige masseur? Wees welkom bij De Heide-Relax Beauty Pedicure in Izegem. In onze massagesalon, bieden wij zowel professionele massages heren als dames. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages, HydroMed massages, zwangerschapsmassages en therapeutische massages. Voor een wellness moment, boekt u een speciale anti stress massage, relax massage, hotstone massage of maak gebruik van onze heerlijke aromatische massages. Komt u met elkaar? Dan verzorgen we graag een duo massage voor u.  In onze pedicure salon, kunt u bovendien terecht voor gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) en een voetreflex massage. Kortom, voor ultieme ontspanning van lichaam en geest, gaat u naar De Heide-Relax Beauty Pedicure. Professionele massagesalon in Izegem Bij De Heide-Relax Beauty Pedicure, nemen we uitgebreid de tijd voor onze cliënten. Bij ons komt u tot rust en verlaat u ontspannen de salon. Of u nu een afspraak boekt voor een gezellig wellness uitje met zijn twee, hulp nodig heeft bij een sportblessures of een rustmoment zoekt als toekomstige mama; met ons brede dienstenpakket kan het allemaal. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. Dankzij regelmatige bijscholingen, blijven wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van massages. Dat we ons vak met veel passie en plezier uitoefenen, blijkt wel uit het feit dat de salon inmiddels al meer dan dertien jaar bestaat. U bent bij ons dan ook zeker in deskundige handen. HydroMed massage in West-Vlaanderen Heeft u al eens gehoord van een HydroMed massage ? Ideaal voor mensen die niet graag op hun buik liggen, want tijdens deze massage ligt u op een speciaal warm waterkussen. Met een temperatuur van 35 tot 42 °C, ontspant het zenuwsysteem en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Er is minder druk op uw gewrichten en door de warmte kan er gemasseerd worden tot in de diepere spierlagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook voor een deskundige pedicure Met een pedicure behandeling werken we aan meer dan mooie en verzorgd uitziende voeten. Zo kunnen voetklachten worden voorkomen en verlicht en bij een medische pedicure zelfs worden voorkomen. Boekt u gerust uw afspraak online. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Massages heren als dames Gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure) Pedicure salon Therapeutische massages Anti stress massages Zwangerschap massages Aromatische massages HydroMed massages Wellness Massagesalon Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
De Heide - Relax Beauty Pedicure
Hondekensmolenstraat 36/0001
Izegem
Meer informatie
Divino Nails & Beauty
Lintsesteenweg 381
Hove
Meer informatie
Forever beauty & Nails
Vierschaarstraat 47
Lokeren
Meer informatie
Happy Toes Voetverzorging Conchita
Spoorwegstraat 71
Sint-Michiels (Brugge)
Meer informatie
Instituut Hanne
Herentalsedijk 6
Geel
Meer informatie
Isabelle Devriese Pedicure
Karel de Stoutelaan 96
Brugge
Meer informatie
Jeunesse
Zeveneken-dorp 26
Lochristi
Meer informatie
Lebbe Emmily
Grote Markt 1/1
Wevelgem
Meer informatie
Luna Nails
Heerdweg 30 bus 0001
Vinkt (Deinze)
Meer informatie
Mila's Nails in Ekeren de salon voor perfecte nagel- en handverzorging, waaronder gelnagels met verlenging Kies voor een moment van ontspanning, verwenning en de beste behandelingen voor mooie en gezonde nagels bij Mila's Nails in Ekeren . Met passie, ervaring en kennis van de beste en fijnste technieken staan we klaar om uw handen en nagels de beste verzorging te bieden die deze nodig hebben. We bieden u onder meer behandelingen in langdurige gellak, gelnagels met verlenging, volledige manicure voor vrouwen en manicure voor mannen. We zijn experts in nagel verlengingen, biab nagels op maat en u kunt rekenen op onze professionele nagelstylisten voor een perfect resultaat van uw gelnagels bijwerken. Ook bieden we u onze professionele pedicure voor een perfecte voetverzorging.  Over Mila's Nails in Ekeren Mila's Nails in Ekeren is een originele, gepassioneerde en jonge onderneming. We hebben er niet heel lang geleden voor gekozen om te starten met het aanbieden van onze expertises vanuit onze eigen salon. We streven naar een perfecte klantbeleving van aankomst tot aan vertrek, waarbij u weken- en soms maandenlang zult genieten van een perfecte verzorging van uw nagels, handen en voeten. We zijn erg trots op de lovende reviews die we al hebben mogen ontvangen en hopen dat we binnenkort ook u mogen verwennen met een van onze aangename behandelingen. Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet, maar neem vandaag nog contact op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.  Gelnagels met verlening en langdurige gellak Bij Mila's Nails in Ekeren staan we voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid voor al onze services . Laat uzelf verwennen in een van onze heerlijke zetels terwijl wij zorgen voor de perfecte gelnagels met verlenging of kies voor een behandeling met langdurige gellak. Na een bezoek aan onze salon geniet u weken- tot maandenlang van de mooiste gelnagels die u zich kunt wensen. Heeft u een speciaal verzoek of wilt u een motief in de gellak? Weet dan dat bij onze nagelexperts alles mogelijk is en we laten uw nagels shinen, zoals u dit graag ziet. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen in onze nagelsalon en u verwennen met onze heerlijke en prachtige behandelingen? Welkom in onze prachtige salon in Antwerpen Onze salon is adembenemend mooi en dit is een bewuste keuze, want we heten u graag welkom voor een moment van pure ontspanning en verwennerij. Een perfect resultaat mag niet zonder een ongeëvenaard fijne ervaring gaan. Kies daarom voor een behandeling perfect op maat van u en reserveer uw plekje voor onder meer:  Behandelingen voor mooie en gezonde nagels Langdurige gellak Gelnagels met verlenging Manicure voor vrouwen Manicure voor mannen Nagel verlengingen Biab nagels op maat Professionele nagelstyliste Gelnagels bijwerken Professionele pedicure Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Mila's Nails
Leugenberg 165/1
Ekeren
Meer informatie
Nagelsalon Nailand
Londenstraat 24
Antwerpen
Meer informatie
Nakee Beauty
Oudstrijdersplein 9
Halle
Meer informatie
Nathalis
Otegemstraat 129
Zwevegem
Meer informatie
Pedicure Maroussia in Aalter voor voetverzorging aan huis voor alle zorgen en ook voor diabetes patiënten Heeft u nood aan een professionele voetverzorging? Dan bent u aan het juiste adres bij Pedicure Maroussia aan de Molendreef 63 in Aalter. De praktijk van Maroussia is gericht op het klantvriendelijk behandelen van de vervelende aandoeningen van uw onderdanen. U krijgt de beste behandeling en voorlichting over de conditie van uw voeten. Ook over de middelen die u kunt gebruiken voor het verminderen of geheel voorkomen van de klachten wordt u professioneel geadviseerd. Het gaat om een medische pedicure aan huis voor voetverzorging, likdoorn verwijderen, ingegroeide teennagels behandelen, eelt verwijderen, kloven behandeling. Ook diabetes patiënten kunnen er terecht. Lichaamshouding verandert door aanpassing De vakkennis van Pedicure Maroussia is bijzonder breed. Ze is een verpleegkundige met passie voor haar werk. Ze kijkt niet alleen naar de klacht, maar naar de gehele mens. “Het is bekend dat, indien de voeten pijn doen, de gehele lichaamshouding langzaamaan verandert, waardoor er nek- of rugklachten ontstaan. Pas wanneer de voeten pijnlijk worden, of het eelt branderig aanvoelt, of die likdoorn begint te steken, krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Met een goede en regelmatige voetverzorging kan ik deze problemen worden voorkomen.” Pedicure geeft veel nuttige voorlichting Onderdeel van de klantvriendelijke aanpak van Pedicure Maroussia is het geven van nuttige tips. Dat gaat om belangrijke informatie over veelvoorkomende voetklachten en wat de gevolgen zijn als er niet wordt ingegrepen. Schimmelinfectie: als er geen behandeling plaatsvindt, worden ook andere nagels aangetast. Kloven: de kloven kunnen dieper worden en daarbij gaan ontsteken of zelfs bloeden. Likdoorns: met hetzelfde model of type schoen komt een likdoorn op dezelfde plek terug. Zwemmerseczeem: minder zeepgebruik en beter afdrogen, vooral tussen de tenen, is nodig. Likdoorn: door de juiste aanpak wordt voorkomen dat zich weer een likdoorn vormt op die plek. Gerichte tips voorkomen dat het erger wordt De voorzorgsmaatregelen van pedicure Pedicure Maroussia gaan over sokken en schoeisel en het gebruik maken van openbare ruimten zoals zwembaden en badruimten in hotels, maar ook het knippen van de nagels en de dagelijkse voethygiëne. Een regelmatig bezoek aan de pedicure een noodzaak wanneer men wil voorkomen dat een schimmelinfectie zo uit de hand loopt dat niet alleen de huid maar ook nagels aangetast raken. Maroussia geeft adviezen om de voeten en voethuid in optimale conditie te houden en schimmelinfectie verder te voorkomen. Contacteer Pedicure Maroussia in Aalter, of maak een afspraak voor een behandeling.
Pedicure Maroussia
Molendreef 63
Aalter
Meer informatie
Pedicure Stas Yvette
Bolderstraat 39
Riemst
Meer informatie
Pedicure Tylleman Monique
Botermarkt 26B/2
Roeselare
Meer informatie
PicoBello Schoonheidsinstituut
Rietvennestraat 30
Kuringen (Hasselt)
Meer informatie
Rani´s Pedicure
Gaverveld 8
Zeveneken (Lochristi)
Meer informatie
Schoonheidsinstituut & pedicure Nancy
Meerkoetstraat 13
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Schoonheidssalon Binon Mia
Naamsesteenweg 19
Blanden (Oud-Heverlee)
Meer informatie
Sigrid's Footcare
Mennestraat 6
Zichen-Zussen-Bolder (Riemst)
Meer informatie
Voetsalon Tessa
Marebeekstraat 13
Zottegem (Sint-Maria-Oudenhove)
Meer informatie
Willemijns Nadine
Koekelarestraat 68
Kortemark
Meer informatie